Sprogimas

Į muzikos mokyklą grįžo buvę mokiniai

muzikosmokykla„Į muzikos mokyklą grįžo buvę mokiniai – mūsų pasididžiavimas“, – tokiais žodžiais balandžio 28 dieną Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokykloje vykusį renginį „Sugrįžimai“ pradėjo mokytoja Evelina Lideikė. Gražų pavasario vakarą susirinkusi muzikos mokyklos bendruomenė, mokinių tėvai ir kiti svečiai galėjo žavėtis buvusių mokinių atliekamais muzikiniais kūriniais.

 

Pristatyta tapybos paroda

Šventinis vakaras prasidėjo ne nuo muzikos, o nuo tapybos. Pristatyta Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokyklos smuiko mokytojos Kristinos Daugintienės, tapyti pradėjusios vos prieš tris metus, paveikslų paroda.

Renginio metu vyko ne tik K. Daugintienės parodos pristatymas, bet ir atsisveikinimas su šia pedagoge. Už ilgametį mokytojos darbą dėkojo Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokyklos Vaida Mikalauskienė.

Dalijosi prisiminimais

Renginys pavadintas „Sugrįžimai“, tačiau į pirmąją muzikinio kelio mokyklą, grįžo ne tik mokinių atliekama muzika, bet ir prisiminimai. Mokiniai iš šios mokyklos išsinešė ne tik žinias, bet ir gražius bei smagius prisiminimus. Buvę mokiniai dalijosi atsiminimais apie naktį praleistą muzikos mokykloje, trimito „operaciją“ – kai iš šio instrumento teko traukti rašalo kapsulę bei kitomis istorijomis.

Mokyklos perlai

Koncertavę mokiniai tik įrodė, kad mokytojų darbas yra be galo prasmingas – jie ir toliau sėkmingai tęsia muzikinį kelią, tampa respublikinių ir tarptautinių konkursų laureatais: „Jūs esate mūsų mokyklos perlai“, – sakė E.Lideikė.

Savo talentu džiugino buvę Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokyklos mokiniai: Dovilė Vaizgielaitė (fortepijonas), Rugilė Šeštokaitė (smuikas), Aistė Drakšaitė (smuikas), Emilija Minkevičiūtė (altas), Barbora Gailiūtė (violončelė), Gustė Gedvilaitė (fortepijonas), Rugilė Lieliūngaitė (fortepijonas, vokalas), Monika Preibytė (fortepijonas), Dovydas Stonkus (fortepijonas), Ernestas Skališius (vokalas), Grantas Kleinauskas (trimitas).

Autorės nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode