Sprogimas

Opozicijos inicijuotas susitikimas sporto klausimais

susitGegužės 2 d., 9 val., Mažeikių r. savivaldybės administraciniame pastate vyko tarybos opozicijos inicijuotas susitikimas su valdančiaisiais dėl Mažeikių krepšinio komandos finansavimo ir sporto komplekso statybos.

Susitikime dalyvavo ir Seimo narė Laima Nagienė bei krepšinio komandos vadovas, kuris pristatė ataskaitą ir išsakė lūkesčius, norint, kad komanda patektų į LKL.

Nuomonės išsiskyrė, kilo diskusijos. 

 

Iš valdančiųjų dalyvavo vicemeras Eimantas Salatka (merė išvykusi pas LR Prezidentą). Dalyviai susitikime pasigedo vicemerės Kristinos Juškevičienė, atsakingos už sportą, kai ji tuo metu buvo savo gretimame kabinete.

„Tai, ką dabartinėje opozicijoje esančios partijos siūlė praeitą kadenciją, buvo atmesta, o dabar viskas yra stumiama. Tiesiog jie neturi vizijos, matymo ir supratimo. Dabar bus galima ir iš vaikų paimti pinigus, ir kiemų nebeasfaltuoti... Na atėjo į valdžią ir nežino, ką daryti. Vicemerė sėdi kabinete, o ji yra atsakinga už sportą. Visko bijo“, – Budas.lt sakė tarybos narys, opozicijos atstovas, Virginijus Sungaila.

Plačiau apie tai bus kalbama šiandien, 13 val., vyksiančiame tarybos Ekonomikos, finansų ir vietinio ūkio komiteto posėdyje, o penktadienį – Tarybos posėdyje.

Autorės nuotr.

Tą ką dabartinės opozicijos esančios partijos siūlė paeitą kadenciją buvo atmesta, o dabar viskas yra stumiama. Tiesiog jie neturi vizijos, matymo ir supratimo. Dabar bus galima ir iš vaikų paimti pinigus ir kiemų nebeasfaltuoti. Na atėjo į valdžią ir nežino ką daryti. Vice merė sėdi kabinete, o ji yra atsakinga už sportą. Visko bijo

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode