Marcinkevičius




Eismo įvykius sukėlė moterys

      Per praėjusias dvi savaites rajone užregistruoti penki eismo įvykiai. Du vairuotojai vairavo neblaivūs. Sužeistas motociklininkas. Kelią pastojo stirna. Apgadintos transporto priemonės ir elektros stulpas.

Vairavo neblaivūs

      Liepos 19 d., apie 17. 07 val., ties Respublikos g. 9 namu vairuotojas A. R., vairuodamas automobilį „Opel Vectra C Signum“, neturėdamas teisės vairuoti ir būdamas neblaivus, nepasirinko saugaus greičio ir, nesuvaldęs automobilio, atsitrenkė į kitą stovintį automobilį „Citroen C5“. Apgadino abu automobilius ir iš įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

      Kitos dienos rytą, 05.26 val., Rubikų k., ties Bažnyčios g. 53-uoju namu, automobilio „Audi A4“ vairuotojas tirkšliškis D. J., vairuodamas automobilį, neturėdamas teisės vairuoti ir būdamas neblaivus, taip pat nepasirinko saugaus greičio ir, nesuvaldęs automobilio, trenkėsi į elektros stulpą bei jį apgadino.

Nukentėjo motociklininkas

      Liepos 24 d. vakare, 19.46 val., kelyje Bugeniai–Pikeliai automobilio „Nissan Qashqai“ vairuotoja S. L. sankryžoje lenkė kitą į kairę sukantį automobilį „Peugeot 206“ ir su juo susidūrė. Apgadinti abu automobiliai.

      Šeštadienį, liepos 25 d., Žemaitijos–Draugystės–Sodų g. sankryžoje S. S., važiuodama automobiliu „Mercedes Benz C 270“ šalutiniu keliu, neįsitikinusi, kad tai daryti saugu, įvažiavo į pagrindinį kelią ir susidūrė su motociklu „Honda CBR 125R“, vairuojamu K. K. Sužeistas motociklo vairuotojas pristatytas į VšĮ Mažeikių ligoninę. Jam diagnozuotas dešinės rankos riešo lūžimas.

Partrenkė stirną

      Sekmadienį, 11.08 val., kelyje Kuršėnai–Mažeikiai Fermos kaimo gyventoja I. J., vairuodama automobilį „Audi A6“, partrenkė staiga į kelią išbėgusią stirną ir mirtinai ją sužalojo bei apgadino automobilį.    

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode